spot_img
22.9 C
București
miercuri, august 17, 2022
AcasăDezvaluiriSOV din pușcărie despre “boul țâfnos” Iohannis

SOV din pușcărie despre “boul țâfnos” Iohannis

-

Domnului Johannis, cu dragoste!Domnule președinte, după discursul dvs de ieri, mi-am dat seama că am fost un bou când v-am criticat în atât de multe rânduri, plasându-vă în zona nulității absolute. Ieri am constatat că sunteți cel mai mare om politic român. Nu văd în toată clasa politică din țara vreun politician capabil să vorbească aproape 50 de minute fără să emită vreo idee. Modul magistral în care ați enumerat câteva efecte, spicuite din presă, ale derapajului total al statului, fără a indica vreo cauză, modul și mai magistral în care nu ați indicat vreo soluție, m-a dat pe spate. , a scris pe facebook Sorin Ovidiu Vîntu, aflat în pușcărie.

- Reclama -

Într-un mod absolut maiestuos, ne-ați lăsat pe noi, plebeii, să concluzionăm că trebuie să fie bine ca să nu fie rău. Superb discurs, măreață prestație! Vă rog foarte frumos să mă iertați pentru sintagma de “bou țâfnos” pe care am folosit-o la adresa dvs. Ieri nu ați fost deloc țâfnos!, mai scrie Vîntu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...