SOV: Cozmin Gușă și Maricel Păcuraru mi-au furat Realitatea TV și l-au făcut instrumentul SRI

0
87

Sorin Ovidiu Vîntu a vorbit în interviul-eveniment oferit lui Radu Banciu direct din Arestul Capitalei despre felul în care a pierdut conducerea postului Realitatea TV. Omul de afaceri susține că actualii proprietari, Cosmin Gușă și Maricel Păcuraru i-au luat postul „prin furt”.

„Prin furt! Și-au transcris pe numele lor acțiunile grupului. Ca și cum m-aș duce eu acum să îmi scriu, cu niște complicități, acțiunile de la Romtelecom. Mi le trec în Registrul Comerțului și sunt proprietar. Lucru acesta a fost deja investigat și este pe fază finală la Parchet”, a afirmat Sorin Ovidiu Vîntu când a fost întrebat despre pierderea RealitateaTV în favoarea lui Gușă și Păcuraru.

 Întrebat ce se va întâmplă cu postul TV, Vîntu a răspuns sigur pe el că „evident că îl voi recupera”, dar a admis apoi că nu mai e interesant de media.

„Peisajul media și jurnaliștii din România au scăzut la un asemenea nivel încât nu mă mai interesează presa. Voi începe un alt proiect, televiziunea o închid”, a precizat omul de afaceri. „SRI-ul va rămâne astfel fără un instrument”, a mai spus acesta.