Soţul purtătoarei de cuvânt a lui Iohannis: Tehnocraţii sunt de vină pentru dezastrul de la TAROM

0
216

Scandal la TAROM. Premierul Tudose l-a certat pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, pentru pierderile înregistrare de compania aeriană națională și a decis trimiterea Corpului de control pentru a face verificări.

Pilotul Emil Dobrovolschi întervine pentru ministrul Cuc, dezvăluind amănunte din interiorul Tarom. Soțul purtătoarei de cuvânt a președintelui Iohannis scrie într-o postare pe Facebook, sâmbătă, că pierderile sunt cauzate de deciziile proaste ale fostului manager Dan Iulius Plaveti, „venit pe filiera tehnocrată”.

”Din ciclul ,,Hai sa ne batem joc de Tarom, din nou”… Ce avem de fapt? Un nou manager, interimar, care trage ponoasele deciziilor proaste ale predecesorului sau( predecesor de filiera ,,tehnocrata”, care se pare ca nu raspunde in nici un fel, in fata nimănui, de faptul ca prin oprirea de la zbor a celor doua A310, a produs pierderi uriașe companiei), răfuieli politice ,,live” cu un ministru care chiar părea ca își dorește sa facă ceva bun cu Tarom-ul… Continuați domnilor tot asa, piloții vor pleaca, concurenta își freacă mâinile! Sa va fie Rușine !”, scria pe Facebook pilotul TAROM, soțul Mădălinei, purtătorul de cuvânt al lui Iohannis.