spot_img
32 C
București
joi, iulie 18, 2024
AcasăDezvaluiriSoțul lui Firea și-a făcut nepoata sexy parlamentar

Soțul lui Firea și-a făcut nepoata sexy parlamentar

-

Alexandra Corina Bogaciu (27 de ani) este cea mai tânără PSD-istă din Camera Deputaților. Pe tânără o recomandă pozele extrem de sexy, pe care și le-a șters de pe Facebook după alegerile de duminică (11 decembrie), scrie Click.

- Reclama -

Alexandra Corina Bogaciu a fost prima candidată pe lista PSD Ilfov și a intrat fără probleme în Parlament. Proaspăta deputată are studii medii, a absolvit un colegiu tehnic, la secția „matematică-informatică” și locuiește în Voluntari.

- Advertisement -

alexandra_corina_bogaciuAlexandra Corina Bogaciu  e nepoata lui Florentin Pandele și a fost recomandată de colegii din PSD ca fiind director de marketing la o companie din România. Corina a lucrat ca operator calculator la firma tatălui său, Ion Bogaciu, specializată în copertine și materiale textile, potrivit stirilekanald.ro.

Ion Bogaciu este vărul lui Florentin Pandele, primarul din Voluntari și soțul edilului de la București, Gabriela Firea. Bogaciu este și nașul de botez al lui Pandele, care s-ar fi creștinat ortodox în urmă cu 15 ani. El a fost viceprimarul Voluntariului, iar în prezent este consilierul aceleiași localități.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img