spot_img
12.6 C
București
duminică, aprilie 21, 2024
AcasăDiasporăSoții Bodnariu puși sub urmărire penală de Procuratura din Norvegia

Soții Bodnariu puși sub urmărire penală de Procuratura din Norvegia

-

Procuratura din Norvegia a decis ca Marius şi Ruth Bodnariu să fie puşi sub urmărire penală pentru violenţe în creşterea celor cinci copii ai lor.Televiziunea naţională din Norvegia (NRK) relatează că „mama şi avocata sunt surprinse că procurorii au decis, în cele din urmă, să-i pună pe părinţi sub acuzare în acest caz“, scrie Adevărul.

„Sunt aduse acuzaţii împotriva clientei mele pentru violenţe în educaţia copiilor“ a spus avocata mamei, Ingrid Breistein. Aceasta a mai declarat că Ruth Bodnariu şi-a recunoscut parţial vina: „Clienta mea a recunoscut că i-a mai lovit uşor, cu palma, pe copii, încă de la prima interogare a poliţiei“.

- Advertisement -

Avocatul tatălui, Ragnhild Torgersen, confirmă că Marius Bodnariu a fost pus şi el sub urmărire penală. Avocata însă, nu a dorit să spună care sunt faptele pentru care este acuzat şi nici dacă acesta şi-a recunoscut sau nu vinovăţia. La începutul lunii iunie, preotul Cristian Ionescu, purtătorul de cuvânt al familiei Bodnariu, anunţa într-un comunicat de presă că municipalitatea Naustdal din Norvegia a decis că cei cinci copii ai lui Marius şi Ruth Bodnariu se pot întoarce acasă. Autorităţile norvegiene au preluat cei cinci copii ai familiei Bodnariu în noiembrie anul trecut, în condiţiile în care două dintre fete s-ar fi plâns că primesc corecţii fizice de la părinţi. Copiii au fost plasaţi la familii-surogat, ulterior fiind deschisă şi procedura de adopţie.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img