spot_img
23.4 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăDezvaluiriSoroş şi migranţii musulmani: PLANUL ÎN 7 PUNCTE ŞI 30 MILIARDE EURO

Soroş şi migranţii musulmani: PLANUL ÎN 7 PUNCTE ŞI 30 MILIARDE EURO

-

Miliardarul american de origine maghiară George Soros a fost acuzat că ar fi în spatele planului privind aducerea de migranţi în Europa. Susţinătorii lui Soros au negat informaţiile, dar există afirmaţii publice ale acestuia care confirmă acuzaţiile.

- Reclama -

Miliardarul George Soros a decis să transfere 18 miliarde de dolari către Fundația pentru o Societate Deschisă, care devine astfel una din cele mai mari organizații filantropice din lume, informa zilele trecute Wall Street Journal care citează oficiali ai fundației înființată de miliardarul american.

Fundaţiile lui Soros au avut 2 tinţe clare: susţinerea migraţiei musulmane şi a căsătoriilor homosexuale.

Mai nou au ţintă aşa zisele fake news.

Soros este unul din sponsorii stângii americane şi un adversat declarat al lui Donald Trump.

Europa ar trebui să preia câte 300.000 de refugiați pe an și să aloce o sumă anuală de 30 miliarde euro pentru aceștia, susţinea miliardarul George Soros în Foreign Policy acum un an.

Cele 7 puncte propuse de George Soros ]n iulie 2016:

1. UE și restul lumii ar trebui să preia un număr substanțial de refugiați direct de la țările de la frontiera UE de o manieră sigură și ordonată, care să o facă mai acceptabilă pentru opinia publică decât actuala dezordine.

2. UE trebuie să-și controleze frontierele. Nimic nu alienează și nu sperie mai mult decât scenele de haos.

3. UE trebuie să dezvolte instrumente financiare pentru a furniza fonduri suficiente pentru provocările pe termen lung pe care le are în față.

4. Criza trebuie folosită pentru a se crea mecanisme europene comune de control al frontierelor, determinare a validității cererilor de azil și relocarea refugiaților.

5. Odată ce refugiații sunt acceptați pe teritoriul UE, este nevoie de mecanisme pentru relocarea lor în Europa de o manieră agreată între statele membre.

6. UE, împreună cu comunitatea internațională, trebuie să susțină țările care au pe teritoriul lor mai mulți refugiați de o manieră mai generoasă.

7. Având în vedere îmbătrânirea populației, Europa trebuie, în cele din urmă, să creeze un climat în care migrația economică să fie binevenită.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...