spot_img
26.9 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăSănătateSorina Pintea: Sunt "în lucru" indicatori de monitorizare a performanţei personalului medical

Sorina Pintea: Sunt „în lucru” indicatori de monitorizare a performanţei personalului medical

-

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a dat asigurări joi, la Consiliul Naţional al Federaţiei Sanitas, că niciun drept câştigat până în prezent nu va fi eliminat din noul contract colectiv de muncă şi a anunţat că a fost finalizată legea profesiilor medicale.

- Reclama -

„Am finalizat legea profesiilor medicale după o dezbatere îndelungată. Şi negocierea contractului colectiv de muncă poate fi terminată, aşa cum ne-am angajat cu noua echipă din minister pe care am desemnat-o. Pot să vă spun că niciun drept câştigat până în prezent nu va fi eliminat din noul contract colectiv de muncă. Cred că v-am demonstrat că aveţi un ministru aproape şi deschis la dialog”, a afirmat ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, potrivit unui comunicat remis presei.

Ea a spus că sunt „în lucru” indicatori de monitorizare a performanţei personalului medical.

„Avem în lucru indicatori de monitorizare a performanţei personalului medical. Dar vreau să ne sprijiniţi şi să atrageţi atenţia colegilor dumneavoastră privind comportamentul la locul de muncă, pentru că încă primesc semnale de la pacienţi pe acest subiect”, a arătat demnitarul.

Ministrul Sănătăţii a participat joi la Consiliul Naţional al Federaţiei Sanitas din România.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...