spot_img
5.9 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăhighlightSorina Matei a intrat în concediu după acuzaţiile Elenei Udrea

Sorina Matei a intrat în concediu după acuzaţiile Elenei Udrea

-

Sorina Matei, realizatoarea emisiunii Actualitatea Românească de la B1 Tv, a intrat în concediu joi după ce cu o zi înainte a fost acuzată de Elena Udrea.
“Doamnei Sorina Matei i s-a platit salariul sau i se plateste de catre domnul Nicolae Dumitru. Si asta la cererea lui Coldea”, a declarat miercuri Elena Udrea într-un interviu pentru Lumea Justiţiei. Nicolae Dumitru zis Niro este arestat la domiciliu în dosarul Microsoft.
Joi dimineaţă, Matei a scris pe blog că:”Am făcut câteva interviuri publice, la RTV și B1 TV cu dânsul (n.red- George Maior), când era director SRI. Așa am aflat că există și un prim adjunct al SRI, pe care l-am văzut, întâmplător, de câteva ori în viața asta.
mateicontract
Pe blogul ei, jurnalista a publicat şi contractul cu postul B1 Tv susţinând că nu este şi nu a fost plătită de Niro, cum a afirmat Elena Udrea.
-Nu am primit niciodată bani de la nimeni, de la niciun om de afaceri sau politician, nu mi s-a oferit bani niciodată din partea nimănui, politician sau afacerist. Dacă va face cineva vreodată asta cu mine, să știe public de pe acum: mă voi duce la Parchet sau DNA. Ca să fie foarte clar!”, a mai scris Sorina Mastei pe blogul ei.
Miercuri seară, la finalul emisiunii sale, Matei nu a anunţat că urmează să intre în concediu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img