Sorina Matei făcută praf pe facebook după un atac la Băsescu: Măi fată, tu ai luat-o razna, ești nehormonizată ???

0
3224

Fosta realizatoare de emisiuni la B1 Tv, Sorina Matei, l-a atacat joi seară pe facebook pe fostul președinte Traian Băsescu. Matei se referea la declarațiile lui Băsescu despre justiție a căror cauză s-ar afla în arestarea Elenei Udrea, denumită de jurnalistă Guantanamo Pleșcoy.

Reacțiile prietenilor de pe facebook au fost în majoritate critice la adresa postării Sorinei Matei:

Marian Dragomir 9 like-uri in 45 de minute. Ai o problema de credibilitate, Sorina? Apropo, nu sunt postac, n-am nevoie de banii nimanui. I-am facut unde trebuie…

Mihaela Morea Duduie invidia in tine, si esti mai proasta decat dusumeaua! Cele doua doamne, au mai mult caracter decat are tot neamul tau. Cat despre comentariile despre T.B. , mai bine te abtii, ca esti deplasata rau!

Viorica Halmaci Draguta, ai facut obsesie pentru Bica si Udrea.Trateaza-te1

Winetou Sorina , taci ca ai mancat iar ceapa . Tu esti o fosta mancatoare de ceapa si de rahat basist . Esti o fosta trompeta basista care , ai contribuit la saracia si umilinta unui popor . Personal , eu n-am sa va uit niciodata pe toti pupinkuristii lui basescu , si n-am sa va consider altceva decat ”’telectualii ” unui fost bisnitar securisto-ceausist …Cel mai mare pacat pe care voi fostii pupatori moaste si de kur ai lui basescu l-ati infaptuit in tara asta , este indobitocirea si indoctrinarea pe care le-ati lasato drept mostenire monstrilor , nascuti din propaganda acerba si mizerabila , de indoctrinare zi de zi , picatura cu picatura , in mintile cele mai predispuse la oligofrenie , ideea ca basescu se lupta cu coruptia si ca el reprezinta ” statul de drept ”’N-am sa uit niciodata cat voi trai vreodata ce ati facut cu acesti oameni ( basistii fanatici) incapabili de a gandi cu propriile creiere , fiindca enzima responsabila cu asimilarea fanatismului le-a lipsit cu desavarsire , cazandu-va prada voua , jurnalistilor acoperiti de kakat si platiti din banii furati de mafia basista ! SIKTIR !!!!!!

Ronin Ronin Sorina, incepi sa schimbi baricadele sau mi se pare mie?

Liliana Angelescu Cand erai prima Basista a Romaniei nu ai vazut ce personaj e omul .Acum e cam tarziu sa faci clabuci .

Angela T Angela L-ai lasat pe orestica pe liber, Sorina. Unde se mai racoreste si el ca i-a disparut „orizontul”.

Blaj Violeta penibil ziarist

Robert Pruteanu Mai fata , tu ai luato razna , esti nehormonizata ??? . cauta un mascul mai inchis la ten , poate iti revii…