spot_img
-0.7 C
București
marți, decembrie 5, 2023
AcasăAnalizeSorin Strutinsky denunță farsa din dosarul în care a fost condamnat în...

Sorin Strutinsky denunță farsa din dosarul în care a fost condamnat în primă instanță la 7 ani de închisoare

-

In legatura cu condamnarea mea, pentru moment declar urmatoarele: M-a surprins decizia de astazi a judecatorului. Stiu acuzatiile DNA si am demonstrat in instanta minciunile lor, ale denuntatorului, inclusiv mistificarile inregistrarile ambientale. Cu exceptia declaratiilor denuntatorului (care are aceeasi calitate in cel putin alte 4 dosare penale), nu exista altceva decat mistificari, spune într-o declarație trimisă FLUX 24  omul de afaceri Sorin Strutinsky.

- Reclama -

Strutinsky, trimis în judecată de DNA într-un dosar de trafic de influenţă, în care este acuzat că a primit circa două milioane de euro ca să intervină la instituţii publice pentru plata unor lucrări, a fost condamnat la 7 ani şi 4 luni de închisoare. Decizia nu e definitivă.

Pe de alta parte inteleg si frica de a aplica singura decizie corecta: ACHITAREA! Dar nu a avut curajul pentru ca s-a dorit spectacol mediatic. Actorii binomului sunt aceiasi!  Sa nu uitam ca de marti acest spectacol mediatic (ce mai conteaza ca in Parlament se discuta Directive Europeana!) apare in legatura cu alt dosar al meu si mai subtire, tocmai pentru a impresiona judecatorul. Voi lupta pana la capat ca adevarul sa iasa la suprafata. Mass-media s-a grabit sa publice condamnarea inainte ca aceasta sa-mi fie comunicata, inainte sa apara pe site-ul instantei, fara sa ma intrebe cineva ceva. In ce tara suntem?,mai afirmă Sorin Strutinsky

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img