SORIN OVIDIU VÂNTU: Băi ticăloșilor, satisfaceți pulimea!

0
651

Vad tot felul de comentatori pe la televiziuni care isi manifesta bucuria tampa ca ala sau ala este la puscarie, ca trece prin toate supliciile de acolo. Ce ma surprinde cel mai tare este sa vad niste intelectuali care juiseaza de bucurie in fata telespectatorilor, evocand “marsaviile” pentru care acesti infractori merita tot ceea ce li se intampla. Bai ticalosilor, faptul ca pulimea se bucura e de inteles, valorile la care se raporteaza astia nu au nicio legatura cu valorile umanismului! La voi insa prezumam macar o minima raportare la o tabela axiologica ceva mai elevata. Fara discutie, majoritatea zdrobitoare merita sa faca puscarie, daca nu pentru ce au fost condamnati, macar pentru alte furaciuni care n-au fost descoperite, dar nu trebuie sa moara in puscarii doar ca sa se bucure pulimea, scrie Sorin Ovidiu Vântu pe blogul său.

Multi dintre cei pe care ii batjocoriti vor crapa in inchisoare, urmare a faptului ca prin cuantumul neverosimil al pedepselor pe care niste judecatori la fel de ticalosi ca si voi le-au aplicat au fost practic condamnati la moarte, singuri pe un pat de puscarie. Va prieste, hienelor?, mai scrie Vântu.

Postarea lui Vântu are titlul: Instante, va ordon: Satisfaceti pulimea! (din invataturile Unchiului Sam catre fiii sai, generalii Coldea)