spot_img
38.1 C
București
miercuri, iulie 17, 2024
AcasăSocialSorin Oancea destituit de la B1. Este acuzat că ar fi în...

Sorin Oancea destituit de la B1. Este acuzat că ar fi în slujba Statului Paralel și că a devalizat televiziunea

-

În baza unei hotărâri a Adunării Generale Ordinare a Asociaților din 19 decembrie 2022, Vasile Negrilă a fost numit noul director executiv al societății B1 TV CHANNEL SRL, începând cu data de 23 decembrie 2022.La o zi după ce Bobby Păunescu, în calitate de administrator al televiziunii, a numit un nou director executiv în persoana lui Vasile Negrilă, Sorin Oancea a făcut scandal la sediul televiziunii: a chemat poliția, pe motiv că a fost schimbată yala de la biroul directorului. De cealaltă parte, Bobby Păunescu susține că acest lucru nu este adevărat, transmite Realitatea Plus.

- Reclama -

„Noi am fost la birou, ne-am făcut treaba, am plecat. Ulterior, am auzit de la portar că ar fi venit niște oameni care spuneau că au fost chemați la 112, vreo 10 persoane, 12-15, un număr foarte mare de polițiști sau, mă rog, îmbrăcați în polițiști, după care a apărut și fostul administrator, Sorin Oancea. Am înțeles că s-ar fi întâmplat ceva la etajul 3, unde era fostul lui birou, sau o chestie de genul ăsta. Este un nou director executiv, este un nou administrator, iar continuau să circule din sediu pe calea adreselor de e-mail interne tot felul de comunicate din partea fostului administrator, o serie întreagă de lucruri care nu erau adevărate. Și atunci, în momentul acela, am trecut la decizia de a face această schimbare pe data de 23 și, practic, urmează cedarea-primirea”, a declarat Bobby Păunescu, pentru Realitatea PLUS. 

- Advertisement -

„Singurul lucru pe care l-am urmărit în permanență este acela de a reda televiziunea cetățenilor, altfel nu înțeleg de ce e atâta de mare lupta”, a mai spus Păunescu. 

Pe de altă parte, întrebat de ce Sorin Oancea a chemat poliția, Păunescu a declarat: „Ca să facă scandal, să strice imaginea postului, să facă o imagine proastă, să permită statului paralel să distrugă televiziunile care își permit să lupte pentru libertatea de exprimare garantată de Constituție. E o lovitură puternică dată Statului paralel.”

- Advertisement -

În ceea ce privește raportul ANAF care constatat nereguli grave, omul de afaceri a declarat: „Sunt niște nereguli clare dovedite, iar asta deranjează pe toată lumea. Sper să nu fie o manevră astfel încât să lovească tot mai puternic în postul de televiziune pe care l-am creat acum 21 de ani.” 

„Nu știu de ce își dorește să lovească în interesul economic al societății, în imaginea postului, credibilitatea față de cetățean pe care ne-am chinuit foarte mult timp să o construim. Sunt încercări disperate ale statului paralel împotriva cetățeanului român și a telespectatorului”, a încheiat Bobby Păunescu.  

Sorin Oancea este chemat la tribunal pe data de 18 ianuarie, în urma acuzațiilor de nereguli fiscale descoperite în raportul ANAF pe care Realitatea Plus l-a prezentat deja. Astfel, din cauza prejudiciilor aduse societății, Sorin Oancea a fost destituit din funcția de administrator după ultima ședință a Adunării Generale a Asociaților, iar noul administrator este Bobby Păunescu, celălalt acționar.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img