spot_img
21.4 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăDezvaluiriSorin Grindeanu, noua propunere a PSD pentru funcția de prim-ministru

Sorin Grindeanu, noua propunere a PSD pentru funcția de prim-ministru

-

Sorin Grindeanu este noua propunere PSD pentru funcția de premier, a anunțat liderul social-democraților, Liviu Dragnea.

- Reclama -

”Am găsit o soluție un coleg care e loial, care are capacitatea să înțeleagă că programul de guvernare e pentru români, că nu merge la Palatul Victoria să-și creeze un pol de putere.Am decis să nu aruncăm țara în criză. Nu a fost o decizie ușoară. Am propus, după ce m-am consultat cu Tăriceanu, ca propunerea noastră să fie Sorin Grindeanu. Nu e agent Hezbollah, Hamas, poate se descoperă că a omorât pe cineva. Sper ca această propunere să fie luată serios. ”, a anunțat Liviu Dragnea.

Președintele PSD a spus că el a fost prima propunere făcută de către colegii săi din partid, dar că nu își dorește ca să forțeze având în vedere că există o lege care îi interzice așa ceva.

Sorin Grindeanu este președintele Consiliului Județean Timiș, iar în guvernul Ponta a deținut funcția de ministru al Comunicațiilor, între 17 decembrie 2014 – 17 noiembrie 2015. El este membru PDSR din 1996.

Liviu Dragnea a afirmat că și suspendarea președintelui Klaus Iohannis a fost o variantă luată în discuție după ce Sevil Shhaideh a fost respinsă de către Klaus Iohannis, dar că nu dorește să arunce țara în criză.

„Am avut o discuţie adâncă, profundă în Comitetul Executiv Naţional, în care i-am rugat pe colegi să îşi spună părerea bazată şi pe discuţiile cu oamenii din judeţ. Sigur că a fost un curent în ultimele zile, şi ieri, şi azi-noapte, şi azi dimineaţă, mii de mesaje în care ne cereau să trecem la suspendarea preşedintelui. Într-adevăr, avem o armă foarte puternică reprezentată de majoritatea în Parlament, pentru că e puterea dată de popor. În acelasi timp, nu sunt iresponsabil să folosim această armă în a face rău ţării” a afirmat președintele PSD.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...