spot_img
1.8 C
București
vineri, decembrie 8, 2023
AcasăJustitieSora lui Cioloș lucrează într-un serviciu secret

Sora lui Cioloș lucrează într-un serviciu secret

-

Încă nu s-a stins recentul scandal al partidului lui Dacian Cioloș înființat și condus de odraslele unui torționar al Securității, cum nici chestiunea rudeniei cu fostul șef al ”Doi și un sfert”, Virgil Ardelean, nu e lămurită, că izbucnește altul: fostul premier, fiul al unui milițian comunist, are o soră agent secret, scrie Inpolitics.

Informația a confirmată chiar de Dacian Cioloș, într-un interviu acordat ieri siteului pressone.ro, el fiind întrebat de ziarista Emilia Șercan:

”O să vă mai rog să clarificați niște zvonuri, dacă tot suntem la acest capitol. Ele apar recurent în anumite publicații și sunt legate de familia dumneavoastră. Tatăl dumneavoastră a fost angajat al Ministerului de Interne, iar sora dumneavoastră lucrează pentru Departamentul de Informații și Protecție Internă, fosta unitate „Doi și-un sfert” din MAI, în județul Sălaj?”

Și răspunsul lui Cioloș:

”Da. Dar astea sunt lucruri verificabile. Și nu văd de unde ideea de zvonuri. La fel, dacă cineva vrea mă analizeze pe mine, îl rog să îmi analizeze activitatea, și nu altceva. Să mă judece pentru ceea ce fac eu, pentru ceea ce spun eu și pentru ceea ce reprezint. Altfel, societatea românească nu va ieşi din tendința de a arunca suspiciune pe orice proiect care se întremează. E foarte curios! Tatăl meu e decedat de 20 de ani. Eu ocup responsabilități publice de mulți ani. N-a deranjat pe nimeni, nici o clipă, și n-a fost nici o problemă când am obținut rezultate bune la Ministerul Agriculturii sau când am fost nominalizat comisar european și am obținut anumite lucruri pentru România. Atunci n-a deranjat pe nimeni! Acuma se încearcă să se arunce cu noroi, ca să se inducă tot felul de suspiciuni pentru lucruri firești, pentru lucruri normale într-o societate de oameni normali”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img