spot_img
20.5 C
București
sâmbătă, septembrie 24, 2022
AcasăALEGERI 2020Șomerul lui Flutur devine ministru

Șomerul lui Flutur devine ministru

-

Daniel Cadariu (parlamentar PNL de Suceava, susținut de Gheorghe Flutur) va conduce Ministerul IMM-urilor, Antreprenoriatului și Turismului.

- Reclama -

CE A SCRIS NUTOT EI DESPRE CADARIU:

Senatorul PNL de Suceava, domnul Cadariu, are o afacere care, desigur, absolut accidental, are un contract țeapăn cu Direcția silvică Suceava de un mizilic de 432 000 RON. Firma care face contractul cu Direcția Silvică are din 2005 până în 2016, la momentul în care apare contractul în declarația de avere, zero cifră de afaceri, zero angajați. Avea și are un minus de 1831 RON. Liberalism, profesionalism, cinste, piață liberă.

Domnul Cadariu greșește practic în toate declarațiile de avere numele firmei soției sale. Fie trece SC DAWADI SRL (declarație de avere scoasă de pe site-ul de la Consiliul Județean dar ușor de găsit în arhive) fie Danadi Prodcom (declarație la Senat) în loc de Danadi Prod Com. CV-ul domniei sale de pe site-ul Senatului este o impostură. Conform acestui CV, domnul Senator a fost șomer până la 29 de ani, când se angajează contabil la firma nevestei pentru 9 ani. Ciudat, căci în CV omul a terminat Facultatea de Mecanică dar nu știe când și liceul de informatică, deci nimic care să-l recomande pentru poziția de contabil. Ca orice contabil de service auto cu 2 angajați și studii de inginerie mecanică, devine expert în corpul de control al ministrului de interne la Preacinstitul Blaga și Preacinstitul Cristian David. Căci așa e veața de PNL-ist multilateral dezvoltat. Afacerea lui crește cam cu 75% în perioada asta în care luptă pentru țărișoară la București. Se dedică apoi total politicii, căci e iar șomer și vicepreședinte la Consiliul Județean din 2008 până în 2012. Perioadă de criză, dar afacerea nevestii iarăși crește fără el tot cam cu 75% și ajunge la 14 angajați, căci norocul lovește unde trebuie. Din 2012 revine la meseria care l-a consacrat, contabil, și apoi brusc din 2016 devine senator PNL. În ultimii ani a dat cu împrumut sute de mii de RON firmei nevestii și a primit un împrumut de peste 52.000 RON de la viceprimarul de unde stă. Desigur ziarele locale din Suceava îl preaslăvesc că doar nu îl supără nimeni pe Flutur. Omul vorbește ca o cizmă dar e în două comisii în parlament care nu au nicio legătură cu educația sau experiența lui, comisia pentru constituționalitate și cea de IT. Liberali, tati!

ZIAR DE SUCEAVA:

Senatorul PNL de Suceava, Constantin – Daniel Cadariu, are o poveste de viață extrem de interesantă. Născut la data de 16 decembrie 1967, parlamentarul a urmat cursurile Liceului de Informatică „Grigore Moisil” din Iași, iar ulterior Facultatea de Mecanică, Secția Mașini Termice, Institutul Politehnic Iași, specializându-se ca inginer.

Conform CV – ului său, inginerul Cadariu nu a lucrat până la vârsta de 29 de ani. Primul său loc de muncă a fost la SC Danadi Prod COM SRL Gura Humorului, firmă administrată de soția sa. Deși este inginer la bază, Cadariu a fost contabilul service-ului auto deținut de partenera lui de viață din 1996 și până în anul 2005.

Ulterior, în perioada 2005 – 2008, Constantin – Daniel Cadariu a lucrat la Ministerul Internelor și Reformei Administrative ca expert în cadrul Corpului de control al ministrului. În perioada 2008 – 2012, Cadariu a fost vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava, după care a revenit la prima lui „dragoste”, redevenind contabilul service-ului auto Danadi Prod COM SRL Gura Humorului.

După alți patru ani de cifre și calcule, în 2016, Cadariu a devenit senator al României din partea PNL. Mai trebuie menționat că în perioada 2000 – 2004, acesta a fost consilier local în Gura Humorului, iar în perioada 2004 – 2007, a deținut funcția de consilier județean.

Conform declarației sale de avere, Constantin – Daniel Cadariu deține patru terenuri intravilane în Gura Humorului (1.185 mp, 1.000 mp și 1.577 mp) și Păltinoasa (1.280 mp), un apartament (72 mp), o casă (180 mp), un chioșc (47 mp), un garaj și un beci (230 mp), toate aceste imobile fiind în Gura Humorului.

În ultimul an, senatorul PNL Daniel Cadariu a vândut o casă și două terenuri obținând suma de 487.895 de lei. În condurile parlamentarului sucevean se găsesc următoarele sume: 22.283 de lei, 112.000 de euro și 41.015 dolari.

De asemenea, Cadariu a oferit un împrumut SC Danadi Prod COM SRL Gura Humorului cu suma de 347.639 de lei, la data de 10 mai 2020. Chiar dacă învârte sume importante de bani, Cadariu nu și-a achitat o datorie de 42.663 de lei pe care o are la bănci.

Anul trecut, senatorul Constantin – Daniel Cadariu a încasat un venit anual de 131.604 lei, în timp ce soția lui Gabriela Adriana Cadariu a încasat puțin peste 18.000 de lei, undeva la 1.500 de lei pe lună, ca administrator la SC Danadi Prod COM SRL Gura Humorului. În plus, partenera de viață a parlamentarului nu a câștigat nici măcar un bănuț din dividende de la firma pe care o deține.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...