spot_img
16 C
București
duminică, octombrie 2, 2022
AcasăPoliticaSocialist cu Rolls Royce de 400.000 de euro pus șef la Portul...

Socialist cu Rolls Royce de 400.000 de euro pus șef la Portul Constanța

-

Florin Vizan a fost debarcat de la șefia DRDP Constanța, unde fusese numit în urmă cu câteva luni, pentru a fi propulsat pe scaunul de director al Portului Constanța. Vizan va prelua funcția începând cu data de 16 august, scrie Replica de Constanța.

- Reclama -

Precizăm că Florin Goidea va rămâne la conducerea Portului, fiind președintele Consiliului de Administrație, mandatul urmând să-i expire în luna octombrie. Florin Vizan e celebru pe plan local, și nu numai, atât prin funcțiile pe care le-a deținut de-a lungul timpului, cât și prin afacerile pe care le-a derulat la malul Mării Negre. S-a făcut remarcat între timp prin câteva apariții foto în presa tabloidă. În 2018 era filmat de paparazzi de la Cancan petrecând în clubul Nuba din Mamaia. Iar în 2020 o publicație din Constanța l-a surprins la volanul unui autoturism Rolls Royce Wraith, în valoare de 400.000 de euro. Vizan este asociat în 10 firme, precum Eco Concept Expert SRL, Nova Premium Gaz SRL, Lotus Camping SRL, Nova Management SRL, Zeus Service SRL, Zeus Construct SRL, Megalex Trading, Nova Holding, Green Impact SRL,, Eco Prest International SRLAre mai multe spații comerciale în Brașov, dar și în Constanța, cât și terenuri, în număr de cinci, toate în Constanța, mai spune sursa citată.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...