ȘOCANT: Dosarul falsificatorului de BAC a fost deschis în 2009. Timp de 11 ani s-a învârtit în poziții cheie în Statul Român

0
149
FOTO: INQUAM PHOTOS

Domnule Petrescu, șef al ORNISS… pe bani publici, desigur!Haideți să vă informez de când și ce se știa despre marele șef de la Spălarea Banilor, domnul Baranga, cu diplome false… am aflat în aproximativ o jumătate de oră, din surse deschise:La data de 11.03.2009 – rețineți ANUL 2009, anul numirii sale la ORNISS, a început urmărirea penală cu privire la diplomele domnului Baranga, a scris avocata Ingrid Mocanu pe facebook.

Baranga a fost reținut sâmbătă seară.

La data de 11.02.2016 s-a emis Rechizitoriul în cauza privind falsificarea actelor acestui individ. Prin sentința penală nr. 1605 din 29.06.2016 pronunțată în dosarul 3225/4/2016 al JS4 (dosar ȘTERS de pe portalul instanțelor) s-a dispus anularea următoarelor acte ale numitului Baranga Laurențiu (sentința a rămas definitivă la 28.09.2016):- diploma de Bacalaureat, – Foaia Matricolă pentru clasele I-XII (deci omul nu are absolvită nici clasa I) – certificat de competență lingvistică- diploma de licență și foaia matricolă- diploma de studii postuniversitare emisă de Academia de Poliție- certificat de absolvire emis de Universitatea Națională de Apărare- diploma de doctor – Universitatea Valahia.Practic, domnule Petrescu Marius, profesor universitar, știați din 2009 că există suspiciunea de falsificare a actelor acestui individ și NU AȚI FĂCUT NIMIC, chiar l-ați avansat ca adjunct al dvs. Iar din 2016 ȘTIAȚI că soluția era definitivă.Acest individ, care nu are nici clasa I la activ a fost numit de un Premier să prevină Spălarea Banilor din România.Domnul Petrescu este încă în funcție? Pe banii cetățenilor români? Păi bine, atunci ne merităm soarta pe deplin. PS – Domnu Prim, data viitoare când ”nu mai știți” lucruri despre oameni numiți în funcții, dați-mi un telefon… vă spun gratis, mai afirmă Mocanu.