spot_img
24.1 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăPoliticaȘOC: Un criminal a ajuns lider USR

ȘOC: Un criminal a ajuns lider USR

-

În USR Turda, ”patronul” organizației locale, Emil Turdeanu (foto stânga), face ce vrea, după ce și-a cumpărat filiala pentru sine, pe post de breloc. Așa că numirea (oficial, ”alegerea”) finului său, Daniel Doboș (foto dreapta), în poziția de președinte al USR Turda pare ceva firesc, în ciuda faptului că acesta a făcut ani grei de închisoare în Germania, pentru crimă! Practic, va fi primul președinte de partid dublu criminal, din istoria Turzii!, scrie Turda News.

- Reclama -

Unele dintre legendele urbane sunt chiar adevarate. Am fost parasutist in Legiunea Straina, am fost Garda de Corp a unui om de afaceri italian si da, mi-am utilizat chiar si arma din dotare. Am primit o alta identitate pentru ca in Romania comunista mi-a fost retrasa cetatenia. Pierre Dassilu exista. Sub acest nume am participat la misiuni de lupta... a comentat Daniel Doboș, proaspătul președinte al USR Turda.

Însă, ce nu explică el este cum, în calitate de ”gardă de corp”, cum susține, a UCIS 2 persoane, în 2 zile diferite… Practic, nu e vorba de ”gardă de corp”, ci de ”crimă la comandă”, motiv pentru care a fost condamnat la ani grei de închisoare, spune însă Turda News.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...