spot_img
26.6 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăAnalizeSO Vîntu: Securiștii i-au dat o bătaie soră cu moartea lui Dragnea

SO Vîntu: Securiștii i-au dat o bătaie soră cu moartea lui Dragnea

-

POSTARE DE SORIN OVIDIU VÎNTU (PRELUARE FACEBOOK)

- Reclama -

Acum o lună, în materialul „Iar i-au bătut securistii” (http://sov.ro/…/…/06/capitolul-51-iar-i-au-batut-securistii/) publicat pe blogul personal, am arătat cum sistemul securist a înlocuit sistemul politic, aplicându-i o bătaie soră cu moartea, spunându-vă în același timp și că nu-i nicio nenorocire, ambele fiind la fel de inutile și damblagite.

Prin numirea noului premier, securiștii și-au asumat public supremația, lui Dragnea nemairămânându-i altceva mai bun de făcut decât niște glume scremute și fumate gen -TUDOSE, Mihai Tudose cu trimitere, deșteaptă după mintea lui, la celebrul James Bond.

Cat despre noul premier, nivelul este dat de răspunsul la întrebarea pe care un reporter i-a pus-o vizavi de Ministrul Economiei, care este de formație filolog și pe care nimic nu-l recomandă pentru poziția desemnată.

– Ba da, răspunde premierul. Pentru acest post nu trebuie să știi economie, este suficient să ai bun simț!!!

Băi generație, ăsta și prostia și-a cumpărat-o la pret redus. După mintea lui, un chirurg nu trebuie să știe medicină, un softist nu trebuie să știe programare, un solist nu are nevoie de voce și un securist n-are nevoie de creier, el fiind ilustrativ în acest sens. Ca și cum el nu ar fi fost de ajuns, întreg cabinetul, cu excepția lui Toader și a lui Meleșcanu, acesta din urmă având totuși handicapul unei vârste la care nu mai poate construi legături personale cu omologi de-ai săi, este alcătuit din nulități absolute. Fără viziune, fără măreție, fără meserie. O adunătură pe care nu dau nici doi bani și de la care, băi generație, ar fi o prostie să te aștepți la vreun câștig național sau personal.

Din acest moment, Dragnea a devenit la propriu un pericol național!

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...