Sms-uri semnate Victor Ponta: Votați PRU ca PSD să facă guvernul/ Un lider PSD afirmă că s-a folosit baza de date a partidului

0
185

Mesaje sms sunt trimise vineri în numele lui Victor Ponta cerând alegătorilor să voteze PRU pentru că astfel PSD va ajunge la guvernare. Un astfel de sms a fost semnalat FLUX 24 de mai mulți cititori.

Dragi români, Partidul România Unită trebuie VOTAT pentru că va ajuta PSD să intre la guvernare. VOTAȚI PARTIDUL ROMÂNIA UNITĂ. V.Ponta, este textul mesajului.

1-GHITA-PONTA-IACOBESCU-BADESCU-4Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că ‘activul’ de partid a început să primească sms-uri care ar veni de la Victor Ponta şi în care le cere să voteze cu Partidul România Unită.

Arsene a spus că aceste sms-uri au fost semnalate în mai multe judeţe din ţară.

‘Activul PSD a primit, vineri, un sms care vrea să ducă în eroare electoratul nostru, cum că ar veni de la Victor Ponta care le transmite că trebuie susţinut şi votat Partidul România Unită. Eu, în calitate de preşedinte al PSD Neamţ, le spun că mesajul nu este de la Victor Ponta şi nu susţinem PRU. Noi susţinem candidaţii PSD Neamţ şi toate voturile trebuie să meargă către PSD. Este un mesaj în toată ţara, s-au folosit de listele de noastre, de baza noastră de date, şi au transmis un mesaj neadevărat în numele lui Victor Ponta. Este o diversiune’, a declarat preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene.