spot_img
16.2 C
București
duminică, aprilie 21, 2024
AcasăExterneȘmecheria lui Macron cu costumele

Șmecheria lui Macron cu costumele

-

Președintele Franței, Emmanuel Macron, a decis să poarte doar ”made in France” în ceea ce privește costumele pe care le îmbracă, devenite unul dintre semnele distinctive ale aparițiilor sale publice, relatează vineri EFE.

Această opțiune pentru industria autohtonă îl va costa însă mai scump pe președintele francez: costumele firmei Smuggler au prețuri cuprinse între 800 și 1.200 de euro.

- Advertisement -

Până acum, Macron își cumpăra costumele — pentru țintele sale oficiale — de la firma pariziană Jonas et Cie, unde aceste articole se vând la prețul de aproximativ 400 de euro.

În ziua alegerii sale, în mai anul acesta, consiliera sa de comunicare a dezvăluit pe Twitter că prețul costumului de la Jonas et Cie, purtat de noul președinte, a fost de 450 de euro.

- Advertisement -

Potrivit revistei Closer, Macron și-a schimbat croitorul și își va cumpăra de acum încolo costumele de la firma Smuggler, singura casă de modă din Paris ale cărei confecții sunt realizate integral în Franța, mai precis în localitatea Limoges (centrul țării).

Responsabilul firmei, Gilles Attaf, a dezvăluit revistei Closer că inițial a fost contactat de cabinetul soției președintelui, Brigitte Macron, iar cabinetul prezidențial „a preluat apoi ștafeta”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img