spot_img
16.2 C
București
luni, septembrie 26, 2022
AcasăActualitateȘmecheria condamnatei-mână dreaptă a primarului userist din Braşov

Șmecheria condamnatei-mână dreaptă a primarului userist din Braşov

-

Adriana Miron, consilier al primarului Allen Coliban, este în centrul unui scandal, după ce a fost acuzată că a a fost implicată într-un dosar penal şi tocmai pentru abuz în serviciu contra intereselor publice.

- Reclama -

Potrivit newsbv.ro, cea despre care surse din Primăria Braşov spun că este mâna dreaptă a edilului-șef şi că „taie și spânzură”, având un rol important în deciziile pe care le ia Coliban, nu prea este din categoria „oamenilor noi”. În anul 2013, Miron a fost trimisă în judecată pentru  fals intelectual în formă continuată. Conform deciziei  Curții de Apel București din 17 decembrie 2015 ea a primit o condamnare definitivă, cu suspendare. 

Adriana Miron a ajuns la Primăria Braşov în această primăvară şi tot printr-o metodă nedemnă de „oameni noi în politică”. Ea a fost angajată la Asociaţia Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă a Transportului Public (AMDDTP) Braşov, pe funcția de director executiv PMUD & Proiecte Mobilitate și detașată apoi temporar la Primăria Brașov, pe acelaşi post. Problema este că în organigrama Primăriei nu există acest post, aşa că în corespondenţă se semnează cu „consilier primar”. 

„În baza art. 86 ind. 1 V.C.p. suspendă sub supraveghere executarea pedepsei pe un termen de încercare de 5 ani (până în luna decembrie 2020 – n.red.)”, se arată în decizia instanței. 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...