spot_img
23.1 C
București
vineri, iunie 21, 2024
AcasăAnalizeSingurul primar USR-PLUS din Teleorman "este acum în echipa liberală"

Singurul primar USR-PLUS din Teleorman „este acum în echipa liberală”

-

Singurul primar USR-PLUS din județul Teleorman, Marius Stanciu, edilul Drăgănești de Vede, este acum în echipa liberală, a anunțat liderul PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu.

El a lucrat împreună cu noi încă de la câștigarea mandatului, din anul 2020, atunci când a reușit, prin determinarea, ambiția și hotărârea sa de a schimba în bine viața cetățenilor, să-l învingă pe fostul primar care a „gestionat” localitatea Drăgănești de Vede timp de 28 de ani. În mod cert, la alegerile din 2024, Marius va fi candidatul nostru la funcția de primar. Îi spun „Bine ai venit în echipa liberală!” și îl asigur că, având sprijinul nostru și, așa cum s-a demonstrat până acum, al Guvernului Nicolae Ciucă, vom putea să facem ceea ce am promis, vom putea să ducem la bun sfârșit proiecte de dezvoltare a comunităților locale din județ, atât de necesare și atât de așteptate de teleormăneni. Am putut vedea cu toții că foarte multe proiecte de investiții au fost aprobate pentru județul Teleorman, fie că vorbim de Programul „Anghel Saligny” sau de PNRR, pentru multe dintre ele au fost deja semnate contractele, iar acum urmează demararea lucrărilor. Tot ce avem de făcut este să muncim în continuare pentru a schimba fața județului, a mai spus liderul PNL.

- Advertisement -

PNL Teleorman și-a propus să câștige Consiliul Județean Teleorman, primăriile celor 5 municipii și orașe, majoritatea comunelor și să păstreze numărul de parlamentari, a precizat Pîrvulescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img