spot_img
22.6 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăExterneSI a doborât un avion în Siria

SI a doborât un avion în Siria

-

Organizaţia teroristă Statul Islamic (SI) a doborât miercuri un avion militar al coaliţiei antijihadiste în nordul Siriei. Anunţul a fost făcut de Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, ONG cu sediul la Londra, care citează organizaţia teroristă sunnită. Pilotul iordanian ar fi fost capturat, transmite Radio France Internationale.

- Reclama -

„Avem informaţii confirmate potrivit cărora membri SI au capturat un pilot arab (care nu este sirian), după ce i-au doborât avionul cu o rachetă sol-aer în apropiere de oraşul Rakka”, a anunţat Observatorul.
Aripa SI de la Rakka a publicat pe site-uri jihadiste fotografii cu combatanţi şi pilotul capturat, pe care-l prezintă ca fiind cetăţean iordanian.
Într-una dintre fotografii, pilotul care poartă doar o cămaşă albă este scos de patru bărbaţi dintr-o groapă cu apă. În altă fotografie, el apare întins pe pământ, înconjurat de aproximativ 12 bărbaţi înarmaţi.

 

 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...