spot_img
31.5 C
București
luni, iulie 22, 2024
AcasăAnalizeSeymour Hersh, laureat al Premiului Pulitzer, aruncă bomba Biden

Seymour Hersh, laureat al Premiului Pulitzer, aruncă bomba Biden

-

O performanță foarte proastă a președintelui american Joe Biden în dezbaterea de săptămâna viitoare cu fostul lider american Donald Trump ar putea crește presiunea asupra Partidului Democrat pentru a alege un alt candidat pentru alegerile prezidențiale din noiembrie, a remarcat jurnalistul american de investigație Seymour Hersh, laureat al Premiului Pulitzer, pe blogul său pe Substack, citând doi politicieni.

- Reclama -

Potrivit acestora, „o posibilitate extremă în cazul unei spectacol foarte prost joi seară” este să obținem acordul de la Biden și consilierii familiei sale pentru ca președintele să vină la convenția democrată de la Chicago în august și să „refuze nominalizarea și să anunțe un proces de nominalizare deschis tuturor”. După cum i s-a spus lui Hersh, Gavin Newsom, guvernatorul Californiei, sau J.B. Pritzker, guvernatorul Illinois, îl pot înlocui pe Biden în acest scenariu.

- Advertisement -

Cu toate acestea, unii cred că președintele în exercițiu ar avea timp să-și revină după un eșec din 27 iunie și să se descurce mai bine la a doua dezbatere din 10 septembrie, a adăugat Hersh.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img