SEX-GATE/ Consiliera adulteră, angajată în plină pandemie la Spitalul din Craiova, de directorul penal

0

Sexy-consiliera PNL de la Craiova, Luciana Avram Ionescu, surprinsă de soț cu un PSD-ist, a fost transferată, în plină pandemie, de la Senatul României, la Spitalul Județean de Urgență Craiova. Cu toate că nu are studii în domeniul medical, sexy-consiliera asigură “managementul calității serviciilor medicale”.

CITIȚI ȘI: Consiliera candidatului PNL la Primăria Craiova prinsă în pat de soț cu un pesedist/UPDATE

Chiar în timp ce premierul României, Ludovic Orban, susținea că va da PSD-iștii afară, pentru a angaja specialiști, directorul condamnat penal al Spitalului Județean de Urgență Craiova angaja consiliere adultere.

Concret, Luciana Avram Ionescu, consilieră a senatorului PNL Mario Ovidiu Oprea, era transferată în plină pandemie, pe data de 30 iulie 2020, la “Serviciul de Management al Calității Serviciilor Medicale”, din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova.

Cel care a aprobat transferul a fost directorul spitalului craiovean, Laurențiu Ivanovici, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Dolj din partea PNL, grațiat prin Legea 543/2002, după ce fusese condamnat la un an și două luni de închisoare, pentru că ajuta persoane să treacă fraudulos granița.

Luciana Avram Ionescu se află în centrul unui scandal sexual, după ce a fost surprinsă de soț, Gabi Ionescu, înșelându-l cu un membru PSD. Gabi Ionescu și-a cunoscut actuala soție de la fiul său, ei fiind și certați din această cauză mai mulți ani, până când s-au împăcat la celebra emisiune XFactor.

Luciana Avram Ionescu este candidat pe listele PNL Craiova pentru un mandat de consilier local municipal.