spot_img
20.5 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăAnalizeServiciile sociale israeliene acuzate de o actriță din ”Game of Thrones” că...

Serviciile sociale israeliene acuzate de o actriță din ”Game of Thrones” că i-ar fi răpit copilul de 8 luni

-

Josephine Gillan, care a interpretat rolul tinerei curtezane Marei în serialul ‘Game of Thrones’ , a denunţat serviciile sociale din Israel pentru a-i fi „răpit” copilul în vârstă de opt luni, relatează ziarul spaniol La Vanguardia.

- Reclama -

Actriţa a denunţat pe contul său de Twitter că fetiţa sa Gloria, care se afla în grija unei prietene, a fost luată de angajaţi ai serviciilor sociale din Israel şi că nu ştie unde se află.

Într-o campanie lansată pe pagina GoFundMe, pentru a face faţă costurilor legale, actriţa a explicat că atunci când fiica ei împlinise cinci luni, serviciile sociale i-au atras atenţia că trebuie să o lase în grija unei persoane, cât timp ea se recuperează după o depresie postpartum.

Totuşi, potrivit actriţei, un grup de zece angajaţi s-au prezentat la casa prietenei sale în mijlocul nopţii şi au luat copilul, cu care nimeni nu a mai putut lua contact şi care a fost dus într-un loc necunoscut.

Josephine Gillan a precizat că angajaţii de la serviciile sociale erau însoţiţi de poliţişti care au ameninţat-o pe prietena ei că va face puşcărie dacă opune rezistenţă.

Gillan a avut un rol episodic în producţia HBO, în care a interpretat-o pe tânăra curtezană Marei. Ea a mărturisit ca implicarea în serial i-a schimbat viata, pentru ca înainte a fost forţată să se prostitueze pentru a-şi câştiga existenţa.

Personajul pe care il interpretează este Marei, o tânără curtezană novice, dar actriţa a spus că a primit rolul pentru că ştia foarte bine lumea pe care urma sa o înfăţişeze.

Josephine a avut o copilărie marcată de abuzuri sexuale, alcool şi droguri, iar la vârsta de 12 ani a ajuns într-un orfelinat. În momentul în care a păşit pe platourile de filmare ale serialului HBO era neîncrezătoare, dar a descoperit că şi alte actriţe proveneau dintr-un mediu similar.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...