spot_img
31.9 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăAnalizeSerbia sprijină natalitatea acordând 20.000 de euro mamelor pentru prima locuință sau...

Serbia sprijină natalitatea acordând 20.000 de euro mamelor pentru prima locuință sau casă

-

Ministrul sârb al Finanțelor, Siniša Mali a declarat că statul are suficiente mijloace și a apelat la toate mamele din Serbia, care au născut copii de la 1 ianuarie curent, să se anunțe pentru ajutor de la stat pentru soluționarea problemei locative. 

- Reclama -

Mali a evidențiat pentru RTS că ajutorul nerambursabil până la 20.000 de euro pentru prima locuință sau casă, alături de alte măsuri, este o modalitate de a se sprijini natalitatea.

„Încercăm în toate felurile să arătăm cât de stabili suntem și în ce fel avem grijă de cei pentru care împreună îi considerăm că sunt cei mai importanți pentru noi, aceștia fiind în acest moment bebelușii și natalitatea”, a spus Mali.

„Statul are destui bani. Am demonstrat că sistemul funcționează prin faptul că am adus prima decizie prrivind un astfel de ajutor. Mergem mai departe. Cu cât sprijinim mai mulți bebeluși și familii tinere în acest fel, cu atât este mai bine pentru țara noastră”, a spus ministrul Finanțelor.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...