spot_img
-1.8 C
București
sâmbătă, ianuarie 22, 2022
AcasăActualitateSerbia îngheață prețurile la produsele de bază: zahăr, făină tip T-400, ulei...

Serbia îngheață prețurile la produsele de bază: zahăr, făină tip T-400, ulei comestibil de floarea-soarelui, carne de porc și lapte cu 2,8 la sută grăsime

-

Guvernul Serbiei a adoptat hotărârea de a limita prețurile la produsele alimentare de bază: zahăr, făină tip T-400, ulei comestibil de floarea-soarelui, carne de porc și lapte cu 2,8 la sută grăsime, astfel încât acestea să nu depășească nivelul prețurilor din 15 noiembrie 2021.

Limita de preț este stabilită pentru a elimina perturbările pe piață și nu se va aplica la prețurile reduse, precum, reduceri de sezon sau vânzări promoționale, dacă acestea au fost în vigoare pe 15 noiembrie, ci la prețurile reglementare, adică prețurilor înainte de reduceri, s-a comunicat de la guvernul de la Belgrad.

Decizia care se va aplica pe o perioadă de 60 de zile prevede ca producătorii să nu pot să livreze aceste produse în cantități mai mici decât media din ultimele 12 luni.

- Advertisment -

Must Read

China face o Lună artificială

0
Cercetători chinezi construiesc o "Lună artificială" în cadrul unui centru de cercetare pentru o serie de experimente în condiţii de gravitaţie redusă, bazate pe...