spot_img
22.3 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăAnalizeȘerban Nicolae: Mântuitorul a înviat tot noaptea, s-a şi născut noaptea, ”toate...

Șerban Nicolae: Mântuitorul a înviat tot noaptea, s-a şi născut noaptea, ”toate domnişoarele cu barbă o să protesteze”

-

Senatorul PSD Şerban Nicolae, preşedinte al Comisiei juridice, a declarat ironic în timpul dezbaterilor pe legea graţierii, făcând aluzie la sloganul ”noaptea ca hoţii”, că ”şi Mântuitorul a înviat tot noaptea, s-a şi născut noaptea”, adăugând că ”toate domnişoarele cu barbă o să protesteze”. El i-a anunţat pe membrii Comisiei juridice a Senatului că următoarea dezbatere pe proiectul de lege al graţierii va avea loc miercuri, 19 aprilie, ”pe zi”, transmite news.ro.

- Reclama -

Pe parcursul şedinţei Comisiei juridice a Senatului în care s-a vorbit despre proiectul de lege al graţierii, Şerban Nicolae a avut o serie de ironii la adresa celor care au criticat amendamentele sale care prevedeau şi graţierea celor condamnaţi pentru corupţie.

”Mă gândesc foarte serios să adaug la infracţiunile exceptate de la aplicarea graţierii şi faptele de corupţie, astfel încât cele 337 de persoane să nu beneficieze de graţiere şi să nu îngrozească societatea românească cu chipurile lor hâde de infractori periculoşi şi să nu genereze o stare de pericol în societatea românească prin faptul că ar beneficia de un act de clemenţă”, a spus Nicolae.

El i-a numit pe cei care au protestat ”pe internet” împotriva propunerilor sale drept ”domnişoare cu barbă”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...