spot_img
0.1 C
București
vineri, ianuarie 27, 2023
AcasămareSENZAȚIONAL/ Klaus Iohannis s-a întâlnit cu 2,5-3 trilioane de dolari/ ARTICOL HALUCINANT...

SENZAȚIONAL/ Klaus Iohannis s-a întâlnit cu 2,5-3 trilioane de dolari/ ARTICOL HALUCINANT DE LA NEW YORK DE DAN TAPALAGĂ PENTRU HOTNEWS

-

Dan Tapalagă a semnat joi noaptea un articol halucinant despre vizita președintelui Klaus Iohannis la New Yorl: Klaus Iohannis s-a intalnit cu granzii de pe Wall Street: “Au fost in sala cam 2, 5 – 3 trilioane de dolari”.

- Reclama -

iohannisPresedintele, Klaus Iohannis, s-a intalnt joi, la New York, cu crema investitorilor de pe Wall Street, cu care a discutat despre oportunitatile de investitii din Romania. “Au fost aproape 50 din cei mai mari, granzii de pe Wall Street. Cineva a facut un calcul sumar: in sala au fost ca 2, 5 – 3 trilioane de dolari”. Potrivit surselor HotNews.ro, intalnirea a fost organizata in mare masura de Franklin Templeton, administratorul Fondului Proprietatea, afirmă Tapalagă.

Jurnalistul care scrie relatarea de parcă ar fi fost de față la întâlnire citează însă surse:

Potrivit unor surse din cadrul Administratiei Prezidentiale, la intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis au participat reprezentanti ai Morgan Stanley, Eliot, Eaton Vance Management, The Carlyle Group, Goldman Sachs, HSBC Bank, JP Morgan, Prince Street Capital Management, Franklin Templeton cu echipa largita, Eliot in frunte cu presedintele Paul Singer, plus alte companii de consultanta de calibru mai mic care reprezinta potentiali investitori. Ar fi fost in total cam 40 – 50 de reprezentanti ai investitorilor americani.

Jurnalistul Mircea Marian comentează pe facebook articolul lui Tapalagă:

Dacă citești atent, vezi că erau „reprezentanții” unor companii mari, dar nu se știe dacă erau președinți, vicepreședinți sau secretarele lor (cu o excepție, singer de la elliott management). Presa nu a fost primită nici măcar la ușa întâlnirii, dar „surse” participante susțin că președintele „a făcut o bună impresie”. Te așteptai să spună că Iohannis i-a adormit pe toți, dar, surpriză :)) Parcă erau mai cinstite reportajele despre genunchii Doamnei.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img