spot_img
23.3 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăhighlightSenatul cumpără betonieră, materiale de curăţenie, spray de gândaci, mochetă, imprimante

Senatul cumpără betonieră, materiale de curăţenie, spray de gândaci, mochetă, imprimante

-

Senatul intenţionează să achiziţioneze materiale pentru tapiţerie, o betonieră, materiale de curăţenie, mochetă, imprimante multifuncţionale, corpuri de iluminat şi lucrări de reparaţii, potrivit site-ul instituţiei.

- Reclama -

Astfel, Senatul intenţionează să achiziţioneze materiale pentru tapiţerie: ace şi aţă pentru maşină de cusut profesională, arc şi cuie de tapiţerie, stofă de legat, pânză drapel, burete poliuretan, dar şi o betonieră care trebuie să fie mobilă, profesională şi să fie livrată la sediul Senatului, potrivit Mediafax.

Forul legislativ mai cumpără şi materiale de curăţenie: alcool sanitar – 500 de flacoane de jumătate de litru, decapant universal cu acţiune rapidă – 50 de litri, 200 de litri de detergent pentru mobilă, 300 de litri de detergent lichid pentru geamuri, 10 cutii de detergent pentru maşina de spălat vase, 200 de litri de detergent pentru spălat covoare. Senatul mai cumpără şi 350 litri de detartrant, 100 litri de înălbitor pentru perdele, 500 de pastile pisoar – pastile solubile în apă care curăţă, dezinfectează, înlătură mirosurile neplăcute şi difuzează un parfum plăcut, 400 litri de săpun lichid pentru mâini, 300 de bucăţi de săpun de rufe, 20 de bucăţi de spray pentru gândaci şi 50 de litri de ulei odorizant.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...