spot_img
27.8 C
București
vineri, mai 27, 2022
AcasăExclusivSenatorul Dian Popescu a demisionat din PNL: DEZVĂLUIRI

Senatorul Dian Popescu a demisionat din PNL: DEZVĂLUIRI

-

Senatorul de Gorj, Dian Popescu, și-a anunțat luni dimineață demisia din PNL. Conform documentului obținut în exclusivitate de FLUX 24, Popescu acuză fesenizarea PNL.

Am fost timp de 25 de ani membru al acestui partid, dar în acest moment nu mai pot fi complice la fesenizarea partidului impusă de oameni care nu nici o legătură cu liberalismul, scrie Dian Popescu în demisia trimisă co-președinților PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga.

Senatorul face acuzații cu subiect și predicat:

Timp de 25 de ani am luptat în județul meu, Gorj, pentru ideile liberale. Acum PNL Gorj este condus de foști membri ai PSD și PPDD, printre care un personaj care în 1990 ataca pe postul național de televiziune manifestația din Piața Universității și făcea propagandă cripto comunistă. Este o rușine! Nu pot să accept ca, la 26 de ani de la Revoluție, PNL să fie condus de un fost lider al FSN din 1990 și de oameni care nu au nici o legătură cu liberalismul.

Dian Popescu se referă la co-președinții PNL Gorj, Dan Vâlceanu și Tudor Barbu, primul fost membru PSD, al doilea fost membru PPDD și PC.

Tudor Barbu lucra în 1990 în TVR, unde acuza manifestanții din Piața Universității că ar fi vânduți străinătății.

De asemenea, Popescu se referă și la Vasile Blaga, lider FSN Bihor în anii 90.

Dian Popescu se va înscrie luni în ALDE,  a mai aflat FLUX 24.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...