spot_img
-1.5 C
București
marți, februarie 7, 2023
AcasăhighlightSenatorii au chiulit de la infiinţarea subcomisiei parlamentare pentru #Colectiv

Senatorii au chiulit de la infiinţarea subcomisiei parlamentare pentru #Colectiv

-

Analizarea solicitării senatorului ALDE Dumitru Dian Popescu de înființare a unei subcomisii parlamentare care să verifice ipotezele vehiculate în spațiul public referitoare la producerea tragediei din clubul Colectiv a fost amânată marți în Comisia de apărare din cauza lipsei de cvorum.

- Reclama -

„Nu a fost cvorum. Colegii mei nu știu de ce nu au venit. Sper ca săptămâna viitoare să fie inclusă din nou pe agenda Comisiei. Noi nu anchetăm partea penală. Noi vedem dacă ISU, MAI și STS și-au făcut datoria. Dacă MAI a dat cod roșu sau portocaliu, cât de repede au venit salvările și cât de repede a primit STS apelul. Verificăm instituțiile care se află sub controlul parlamentar al Comisiei de apărare. Avem patru accidente grave — Balotești, Apuseni, Siutghiol și Colectiv și nu am căutat o reglementare legislativă pentru a avea o coordonare comună între instituții”, a afirmat, marți, pentru AGERPRES, Dumitru Dian Popescu.

Senatorul Dumitru Dian Popescu și-a exprimat speranța ca solicitarea sa să figureze săptămâna viitoare pe agenda următoarei ședințe a Comisiei de apărare.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img