spot_img
24 C
București
miercuri, septembrie 28, 2022
AcasăAnalizeSenator USRPLUS: România începe să se rupă

Senator USRPLUS: România începe să se rupă

-

Senatorul USRPLUS Marius Bodea face o afirmație-profeție sumbră, într-un comunicat de presă, afirmînd că ”România, e tot mai clar, a ajuns la capăt în toate domeniile și începe să se rupă”. Bodea exemplifică, astfel, cu dezastrul din CFR, unde s-ar înregistra cea mai gravă situație de după 1990, transmite Inpolitics.

”Căile ferate române se află în cea mai proastă vară din ultimele trei decenii. În nici un an care a trecut de la debutul distrugerii CFR, din 1990, nu am primit atât de multe știri despre pasageri blocați în căldură sufocantă în vagoane sau în câmp, despre locomotive defecte și locomotive de intervenție care se defectează și despre accidente majore care au complicat și mai tare circulația trenurilor. Numeroasele incidente din această vară – practic, nu a trecut nici o zi fără întârzieri uriașe, până la recorduri de 24 de ore de la plecarea în călătorie, nu sunt o surpriză.  
Numeroasele incidente din această vară – practic, nu a trecut nici o zi fără întârzieri uriașe, până la recorduri de 24 de ore de la plecarea în călătorie, nu sunt o surpriză. După 30 de ani de furturi, bătaie de joc și incompetență, e de mirare că această serie de incidente nu a venit mai devreme.” afirmă Bodea.

”România, e tot mai clar, a ajuns la capăt în toate domeniile și începe să se rupă”conchide senatorul. 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...