spot_img
23.3 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăDezvaluiriSenator care a votat demiterea guvernului: AM VOTAT HAOSUL

Senator care a votat demiterea guvernului: AM VOTAT HAOSUL

-

Desi am votat motiunea ca fiind o decizie luata de partid, din pacate situatia actuala sta cam asa:Consecințele nefaste ale dărmării guvernului.Am sperat, așa cum au făcut-o toți românii de bună-credință, că vom avea parte de o perioadă de reconstrucție, găsind soluții viabile pentru problemele existente în societate. N-a fost să fie! Din nefericire, haosul pare că s-a adâncit, iar viitorul arată tot mai neclar, a scris pe facebook senatorul PMP Lucian Iliescu.

- Reclama -

CE MAI SUSȚINE LUCIAN ILIESCU:

Cu un guvern interimar și cu un Ludovic Orban care nu pare să reușească să își consolideze o majoritate care să îi valideze guvernul, situația României arată tot mai rău. Nimeni nu discută despre problemele medicilor rezidenți, despre dramele pădurarilor uciși cu bestialitate, despre siguranța economică. Cu alte cuvinte, nimic despre interesul național. În prezent, primează orgoliile și dezordinea, iar partidele autointitulate ca fiind în opoziție nu găsesc niciun consens.

Nu am cum să nu fiu îngrijorat de situația actuală. Mă întreb dacă moțiunea a trecut doar în scopurile electorale ale unor partide, ci nu în interesul cetățeanului care, pe bună dreptate, își dorește măsuri sustenabile din partea aparatului guvernamental. Azi, nu primim nimic, în afara unei liste de 10 propuneri care nu rezolvă însă multe dintre problemele existente în sistem.

În prezent, nu avem decât semne de întrebare și mai puține certitudini. Mi-e greu să îmi imaginez scenariul în care, în actuala formă, guvernul Orban va fi validat de Parlament. Pare a fi un joc la voia întâmplării din care cei care au de pierdut sunt românii. Nimeni nu-și asumă și nu spune nimic, în afara unor punctaje de la partid la care oamenii se uită bulversați. Nota de plată va fi decontată în alegeri, iar tot acest joc de moment va fi sancționat de electorat. Chiar așa, oare cine iese câștigător din tot acest haos politic?!

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...