spot_img
15.6 C
București
miercuri, octombrie 5, 2022
AcasămediuSenatoare PNL: Salariul din Parlament nu îmi ajunge nici pentru coafor

Senatoare PNL: Salariul din Parlament nu îmi ajunge nici pentru coafor

-

Senatorarea PNL Vasilica Steliana Miron afirmă că indemnizaţia de parlamentar este atât de mică, încât banii nu-i ajung nici măcar pentru coafor, informează B1 TV.

„Prefer hainele şi pantofii de la producătorii locali. Am și discount-uri foarte mari. Noroc cu soțul meu și cu părinții mei că mă susțin financiar. Din salariul de la Parlament nu mi-ar ajunge banii nici pentru coafor”, spune senatorul PNL.

Salariul de parlamentar nu i-ar ajunge nici pentru haine, mai ales că tot, parlamentarul PNL spune că o ţinută o costă aproximativ 600 de lei şi că, deşi preferă hainele mai ieftine, niciodată nu s-a îmbrăcat de două ori la fel.

Vasilica Steliana Miron a trecut de la  PP=DD la PNL în luna februarie 2014, aflându-se acum la primul mandat de senator.

În ceea ce priveşte veniturile soților Miron, acestea sunt indemnizația de senator de aproximativ 60.000 de lei pe ultimul an fiscal al Stelianei Miron, adică aproximativ 5.000 de lei lunar, precum şi onorariul de aproape 98.000 de lei al executorului judecătoresc Cătălin Miron.

 
spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Scandalul banderolelor LGBTQ la Mondialul din Qatar: Serbia, Croația, Portugalia și...

0
Căpitanul selecționatei de fotbal a Serbiei, Dušan Tadić nu va purta banderola de căpitan în culorile curcubeului la proximul Campionat Mondial din Qatar, a...