spot_img
5.9 C
București
sâmbătă, decembrie 10, 2022
AcasăDezvaluiriSELFIE la Hunedoara. Fotografia perfectă pentru a ilustra CINISMUL. Deși le-a murit...

SELFIE la Hunedoara. Fotografia perfectă pentru a ilustra CINISMUL. Deși le-a murit un coleg primar, liberalii nu renunță la campanie nicio secundă

-

Îndurerați  și profund copleșiți. Așa au părut vineri seara liberalii hunedoreni care deplângeau dispariția fulgerătoare a colegului lor, Adrian Cordoș, primarul PNL al comunei Sarmizegetusa din județul Hunedoara. Acesta a decedat vineri răpus de virusul Covid-19.

- Reclama -

Sâmbătă, la numai câteva ore, aceștia au uitat de drama prin care trece familia colegului lor și au colindat în forță municipiul Hunedoara și orașul Hațeg, hotărâți să nu piardă niciun prilej de a încearcă sâ câștige voturi. În tot acest timp familia primarului liberal, răvășită de decesul prematur al lui Adrian Cordoș, se pregătea de înmormântare.

Liberalii, în frunte cu președinta filialei județene, Vetuța Stănescu (secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale) care se află pe prima poziție pe lista PNL la Camera Deputaților, au postat fotografiile de tip SELFIE pe rețelele de socializare. Printre cei care au însoțit-o pe candidata PNL se numără Marcel Goia (consilier județean PNL) și Adrian Pușcaș (primarul orașului Hațeg).

Adrian Cordoș a fost înmormântat duminică, în cimitirul ortodox din Sarmizegetusa.

Legea electorală, călcată în picioare

Duminică, 15 noiembrie, la numai câteva ore de la tragedia care a îndoliat municipiul Piatra Neamț și întreaga Românie, în care au murit arși de vii mai mulți pacienți infectați cu virusul SARS-CoV-2, conducerea AUR Hunedoara a defilat prin orașul Hațeg, cu megafoane de la care răsunau cântece folclorice, cu drapelul României (lucru interzis de legea electorală), împărțind pliante oamenilor într-un număr mai mare decât cel permis de regulile sanitare.

În acest sens, urmează să fie depuse sesizări la BEC Hunedoara.

În județul Hunedoara, PSD  a anunțat că își suspendă toate activitățile electorale, inclusiv participarea la emisiunile cu caracter electoral.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img