spot_img
22.6 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăDezvaluiriSeiful lui Vâlcov: Cine l-a turnat?

Seiful lui Vâlcov: Cine l-a turnat?

-

De două săptămâni avalanşă de denunţuri înregistrate la DNA pe numele lui Darius Vâlcov. Seiful a fost găsit la Osica după ce de curând a fost luat din locuinţa lui Daniel Bărbulescu, omul său de încredere. Deputatul a fost citat la DNA săptămâna trecută de unde a plecat cu calitatea de martor… DENUNŢĂTOR. Să-şi scape pielea, Bărbulescu l-a turnat pe naşul Vâlcov, scrie ziarul Concret în Olt.

- Reclama -

Potrivit aceleiași surse, care citează surse judiciare, vorbesc până la această dată de şapte denunţători. Amprentele lui Bărbulescu şi Vâlcov au fost găsite pe seif, mai scrie Concret în Olt.

CINE E DANIEL BĂRBULESCU?

Daniel-BarbulescuDaniel Bărbulescu (foto) a fost în PDL, fiind și parlamentar. Finul lui Darius Vâlcov. Bărbulescu a fost preşedintele PD-L Slatina şi vicepreşedintele PD-L Olt. Familia lui Bărbulescu a deținut Enero Prod SRL, deţinătoarea licenţei audio – vizualului pentru postul local Olt TV. Enero Prod SRL a primit contracte pe bani publici de la Primăria Slatina, când Vâlcov era primar.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...