spot_img
21 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăDezvaluiriŞeful SRI, mesaj pentru Comisia SRI: "Lucrurile care nu funcţionează să fie...

Şeful SRI, mesaj pentru Comisia SRI: „Lucrurile care nu funcţionează să fie corectate”

-

Claudiu Manda, preşedintele Comisiei de Control a SRI a confirmat marţi că a discutat cu Eduard Hellvig, directorul SRI, susţinând că acesta are acelaşi interes pe care îl au membrii comisiei, adică „lucrurile care nu funcţionează să fie corectate”.

- Reclama -

Am avut discuţii cu domnul Hellvig. Mi s-a părut şi că a arătat toată deschiderea şi are acelaşi interes ca şi Comisia noastră ca lucrurile care, dacă s-ar dovedi că nu funcţionează, să fie corectate însă şi eu şi toţi membrii Comisiei şi domnul Hellvig ne dorim ca toată această percepţie publică despre SRI să nu fie transferat acest scandal ca şi percepţie generală despre întreaga activitate a SRI Sunt mult mai multe operaţiuni, mult mai multe sarcini pe care SRI le are, pe care, unele dintre ele nu le poate prezenta public şi atunci nici nu ştim dar măcar vedem efectele şi pe terorism şi pe alte genuri de infracţiuni în care cred că îşi face treaba foarte bine„, a declarat Claudiu Manda, preşedintele Comisiei de Control a SRI, după audierea lui Daniel Dragomir.

Fostul colonel, Daniel Dragomir, a plecat din SRI, prin demisie, în anul 2013. În ultimele două săptămâni, acesta a făcut mai multe dezvăluri, acuzând fosta conducere, în special pe Florian Coldea, fostul adjunct SRI, de implicare, atât în media, cât şi în politică şi Justiţie.

Dragomir a declarat că SRI avea acoperiţi în mediul politic şi în Justiţie, lucru negat însă de Serviciul Român de Informaţii. Totodată, Dragomir a spus şi că în presă sunt mai mulţi ofiţeri acoperiţi, care ajută la formarea unui „culoar”.În acest caz, SRI nu a mai infirmat prezenţa ofiţerilor acoperiţi.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...