spot_img
18.1 C
București
sâmbătă, martie 25, 2023
AcasăActualitateȘeful spionajului extern rus, replică pentru șeful CIA: Poate nu are încă...

Șeful spionajului extern rus, replică pentru șeful CIA: Poate nu are încă prea multă experiență ca director al CIA

-

Întâlnirea cu directorul CIA, William Burns, de la Ankara, a fost semnificativă și a avut loc într-o atmosferă confortabilă, a declarat Serghei Naryshkin, directorul Serviciului de Informații Externe al Rusiei.

- Reclama -

„Încă mențin o evaluare pozitivă a naturii și a rezultatelor întâlnirii cu colegul meu William Burns”, a spus el reporterilor.

Şefii serviciilor secrete s-au întâlnit în capitala Turciei în noiembrie 2022. Burns mai devreme într-un interviu pentru CBS News a spus că Naryshkin s-a comportat atunci „cu un sentiment de obrăznicie și aroganță”.

Directorul Serviciului de Informații Externe, comentând această declarație, a amintit că întâlnirea a avut sens și a avut loc „într-o atmosferă foarte confortabilă”.

„Și păstrez un mare respect pentru colegul meu William Burns – atât ca diplomat foarte experimentat și priceput, cât și ca colegul meu, care, poate, nu are încă prea multă experiență ca director al Agenției Centrale de Informații”, a adăugat Naryshkin.Potrivit acestuia, au vorbit timp de 2,5 ore, iar „numai asta sugerează că durata întâlnirii cu greu ar fi putut fi atât de lungă dacă una dintre părți s-ar fi comportat insolent, grosolan, arogant”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img