spot_img
22.2 C
București
joi, septembrie 29, 2022
AcasăAnalizeȘeful PSD Iași se laudă că a făcut cadou funcții de prefect...

Șeful PSD Iași se laudă că a făcut cadou funcții de prefect și ministru. Șeful PNL: Maricel Popa face cadouri camarilei de partid pe banii ieșenilor

-

Alexandru Muraru, liderul PNL Iași, a reacționat printr-un mesaj pe Facebook, după ce șeful organizației locale a PSD, Maricel Popa, a spus, la o televiziune locală, că a făcut cadou funcții de prefect și ministru.

- Reclama -

”Maricel Popa și PSD Iași își arată adevărata față: dispreț pentru demnitățile publice, traficul de influență și tranzacționarea clientelară, printr-un limbaj comun brevetat din anii 50”, a declarat Alexandru Muraru, care este și consilierul premierului pe probleme de xenofobie, antisemitism și rasism.

POSTAREA LUI ALEXANDRU MURARU:

”‼️ Maricel Popa face cadouri camarilei de partid pe banii ieșenilor.
‼️ Iată ce ne transmite Maricel Popa (sfidător și faultând limba română) la un post de televiziune: „𝑉𝑟𝑒𝑎𝑢 𝑠𝑎̆ 𝑖̂𝑖 𝑢𝑟𝑒𝑧 𝑝𝑟𝑒𝑓𝑒𝑐𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑠𝑎̆𝑛𝑎̆𝑡𝑎𝑡𝑒 𝑚𝑢𝑙𝑡𝑎̆, 𝑝𝑢𝑡𝑒𝑟𝑒 𝑑𝑒 𝑚𝑢𝑛𝑐𝑎̆, 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑐𝑒𝑙 𝑚𝑎𝑖 𝑡𝑎̂𝑛𝑎̆𝑟 𝑝𝑟𝑒𝑓𝑒𝑐𝑡 𝑑𝑖𝑛 𝑡̗𝑎𝑟𝑎̆ 𝑠̗𝑖 𝑐𝑒𝑙 𝑚𝑎𝑖 𝑒𝑓𝑖𝑐𝑖𝑒𝑛𝑡, 𝑖𝑎𝑟 𝑓𝑢𝑛𝑐𝑡̗𝑖𝑎 𝑑𝑒 𝑝𝑟𝑒𝑓𝑒𝑐𝑡 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑢𝑛 𝑐𝑎𝑑𝑜𝑢 𝑎𝑙 𝑚𝑒𝑢 𝑐𝑎𝑟𝑒 (𝑓𝑜𝑟𝑚𝑎 𝑐𝑜𝑟𝑒𝑐𝑡𝑎̆ 𝑒𝑠𝑡𝑒 ”𝑝𝑒 𝑐𝑎𝑟𝑒”, 𝑛.𝑟𝑒𝑑.) 𝑖 𝑙-𝑎𝑚 𝑓𝑎̆𝑐𝑢𝑡 𝑎𝑛𝑡𝑖𝑐𝑖𝑝𝑎𝑡, 𝑐𝑎 𝑠̗𝑖 𝑓𝑢𝑛𝑐𝑡̗𝑖𝑎 𝑑𝑒 𝑚𝑖𝑛𝑖𝑠𝑡𝑟𝑢 𝑎𝑙 𝐶𝑜𝑚𝑢𝑛𝑖𝑐𝑎𝑡̗𝑖𝑖𝑙𝑜𝑟.”
‼️ Maricel Popa și PSD Iași își arată adevărata față: dispreț pentru demnitățile publice, traficul de influență și tranzacționarea clientelară, printr-un limbaj comun brevetat din anii 50.
‼️ Fără niciun fel de jenă, Maricel Popa le transmite plătitorilor de taxe din județul Iași că funcțiile publice sunt un cadou pentru clientela de partid. Lipsa de cultură, educație și respect apare de fiecare dată când liderul PSD Iași se exprimă în public și aproape că ne este rușine de rușinea lui.
‼️ Fostul baron PSD nu se dezminte și se comporta ca un șef de trib umilindu-și colaboratorii și mai ales vrând să arate șefilor de la București și electoratului ca mai are un cuvânt de spus. Declaraţiile de mai sus sunt ale unui om frustrat, care a pierdut puterea reală și contactul cu realitatea. Dar declarația făcută de liderul PSD Iași este și o jignire directă adresată actualului prefect PSD care, prin gura lui Maricel Popa, nu ar avea nicio calitate pentru funcţia pe care o ocupă, dacă mandatul nu reprezintă nimic altceva decât un cadou de la șeful său.
‼️ Maricel Popa nu este preocupat de proiectele Iașului; o demonstrează acum prin declarațiile publice referitoare la cadourile din bani publici pentru clientela de partid și a demonstrat-o în mandatul de cel mai slab președinte al Consiliului Județean Iași, o etichetă pe care ieșenii nu o vor uita și ierta vreodată”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...