spot_img
20.7 C
București
sâmbătă, martie 25, 2023
AcasăActualitateȘeful PSD Cluj Napoca uns consilier personal al șefului Poștei Române

Șeful PSD Cluj Napoca uns consilier personal al șefului Poștei Române

-

Ovidiu Secară, șeful PSD Cluj Napoca, a devenit consilierul personal al directorului general al Poștei Române.

- Reclama -

Reprezentanții Poștei Române au refuzat să pună la dispoziția Gazetei de Cluj CV-ul profesional al șefului PSD Cluj invocând faptul că informațiile sunt date cu caracter personal.

Însă, Gazeta de Cluj a reușit să obțină CV-ul respectiv.

Practic, după ce a finalizat stagiul militar, din 1999, Ovidiu Secară a ocupat doar funcții de conducere și control în cadrul Poștei. Acest lucru s-a întâmplat în situația în care el a terminat o Facultate de Educație Fizică și Sport cu ”dublă specializare de profesor de sport și antrenor de baschet”.

Însă, nu doar calificările profesionale ale lui Ovidiu Secară au fost încadrate la categoria ”informații cu caracter personal”, ci și fișa postului de consilier personal, dar și… salariul. Care, potrivit unor informații, ar fi de aproximativ 2.000 de euro. Mai mult, și Ioana, soția lui Secară, este angajată tot în cadrul Poștei Române. Iar sursele Gazetei de Cluj susțin că i s-a mărit salariul chiar înainte ca șeful PSD Cluj Napoca să fie numit în funcția de consilier personal al directorului general al Poștei Române.

De asemenea, Ovidiu Secară, în timp ce ocupa funcția de director la Poșta Română, era și lider de sindicat la Primăria Câmpia Turzii ! Astfel, se deduce că, pe lângă faptul că era lider de sindicat era și salariat, cu contract individual de muncă, la Primăria Câmpia Turzii.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img