spot_img
25.5 C
București
joi, iunie 8, 2023
AcasăActualitateȘeful PNL Gorj, atac la Virgil Popescu: Severinul, astăzi, conduce tot...

Șeful PNL Gorj, atac la Virgil Popescu: Severinul, astăzi, conduce tot ce înseamnă Complexul Energetic Oltenia

-

”Severinul, astăzi, conduce tot ce înseamnă Complexul Energetic Oltenia” a declarat, în emisiunea Interviurile Infinit FM, senatorul Ion Iordache, președintele Partidului Național Liberal Gorj, nominalizându-i pe Alexandru Marcoci și Dan Plaveti, transmite Radio Infinit.

- Reclama -

Liderul liberalilor gorjeni a enumerat motivele pentru care ar trebui renegociat planul de restructurare a companiei.  

Modernizarea grupurilor energetice 5, de la termocentralele Turceni și Rovinari, nu s-a realizat, deci CEO a fost obligat să nu mai respecte termenele prevăzute în plan.

Iordache a afirmat că, la ora actuală, doi oameni iau deciziile în Complexul Energetic Oltenia: șeful consiliului de supraveghere, Alexandru Marcoci, și președintele directoratului, Dan Plaveti, compania fiind condusă de la Severin.  

Liderul PNL Gorj a mai spus că ”dintr-o eroare materială”, grupul nr.5 Rovinari, în modernizarea căruia au fost băgate sute de milioane de euro, n-a fost prins în PNRR.

Ion Iordache a declarat că Dan Plaveti ”va trebui să dea socoteală la un moment dat și a făcut apel către ceilalți lideri politici dar și către liderii sindicali să ia atitudine.

Președintele PNL Gorj le-a cerut șefilor CEO să plece acasă, dacă nu sunt în stare să conducă compania.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img