spot_img
22.9 C
București
miercuri, august 17, 2022
AcasăAnalizeȘeful liberal al CJ Cluj îl trimite pe Orban să joace...

Șeful liberal al CJ Cluj îl trimite pe Orban să joace table cu Ion Iliescu

-

Liberalul Alin Tişe, liderul Consiliului Judeţean Cluj, a transmis că Ludovic Orban ar trebui să renunţe la şefia PNL şi să se ducă să joace table cu Ion Iliescu. Tişe îl acuză pe liderul PNL că nu cunoaşte valoarea muncii şi performanţa politică.

- Reclama -

„O discuţie cu Orban despre competenţă şi performanţă e ca şi cum ai discuta cu dinozaurii. Orban ar trebui sa joace table in parc cu Ion Iliescu, nu sa facă rău unui partid pe care îl confundă cu propria persona. Sindromul Dragnea este prezent permanent. Orban demonstrează ca nu cunoaşte valoarea muncii şi performanţa politică, ocupându-se din 1990 cu datul din gură”, a declarat marţi Alin Tişe, pentru Ştiripesurse.ro.

Reacţia lui Alin Tişe vine după ce preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat că şeful CJ Cluj l-a înjurat „din nou” şi că îi „poartă sâmbetele” după ce a pierdut competiţia pentru funcţia de vicepreşedinte al partidului.

„Este adevărat că m-a înjurat Tişe din nou, dar ce este nou în asta. Domnul Tişe, de patru ani de când a pierdut în faţa Ralucăi Turcan competiţia pentru vicepreşedinte, îmi poartă sâmbetele. Eu nu îi port sâmbetele pentru că apreciez activitatea lui administrativă şi am trecut în plan secund opiniile sale politice”, a afirmat Orban marţi, în Parlamen

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...