spot_img
26.8 C
București
luni, iulie 15, 2024
AcasăActualitateȘeful liberal al CJ Cluj a refuzat să participe la o conferință...

Șeful liberal al CJ Cluj a refuzat să participe la o conferință de presă alături de Ludovic Orban: Oameni incompetenți vin la Cluj să se laude cu munca altora

-

Președintele liberal al CJ Cluj, Alin Tișe, a refuzat să participe la o conferință de presă alături de președintele PNL Ludovic Orban pentru că acesta îi este inferior politic și că a trecut de faza când era impresionat de cei care vin de la București să se laude cu munca lor și să o dea exemplu.

- Reclama -

Pentru Știri pe Surse, Tișe a declarat: ”Nu voi mai accepta ca munca mea din județ sa fie folosită ca exerciții de imagine ale unora care vin in vizita pe aici și apoi pleacă . Sa-și facă imagine cu activitatea și cu realizările lor, dacă o au. E o chestiune de etica politica.Oameni incompetenți in județele lor ( care nu au câștigat la vot direct nici o bătălie electorală) vin la Cluj sa se laude cu munca altora iar apoi ne tratează cu lipsa de respect : vezi numirea prefectului de cluj . Ne pretind rezultate electorale bune iar apoi prin decizii arbitrare ne îngreunează munca politica din județ și ne afectează negativ electoral . Oameni inferiori politic vin la Cluj sa se laude cu munca noastră și sa o dea exemplu.”

- Advertisement -

Politica se schimba. Oamenii trebuie sa se schimbe. Unii din partid încremeniti in funcții nu înțeleg asta și vor fi vânturați de electorat .Reformarea PNL este obligatorie, a precizat Tișe.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img