Șeful liberal al CJ Caraș Severin după Congresul PNL: Privesc cu îngrijorare

0

Astăzi am votat cu dl Orban. Rezultatul a arata că echipa acestuia a fost necâștigătoare. Sunt împăcat in privinta alegerii mele dar privesc cu îngrijorare la ce va urma. Consider că trei lucruri sunt importante si obligatorii si anume : Amnistie totală intre toate grupările din PNL,refacerea de urgență a alianței de guvernare cu USR-PLUS si implicit renunțarea la orice intelegere cu PSD și în final concentrarea energiei tuturor membrilor partidului de guvernare pentru rezolvarea urgenta a problemelor cu care astăzi ne confruntăm, afirmă președintele liberal al CJ Caraș Severin, Romeo Dunca.

Așadar in acest scop urez noului castigator dl Florin Câțu putere de lucru in această direcție si înțelepciunea de a găsi soluții pentru a stinge toate,, incendiile din partid „in armonie cu comportamentul si rezolvarile asteptate de cei care ne-au ales, mai spune Dunca.

Șeful PNL Caraș Severin, Marcel Vela, a votat cu Florin Cîțu. „Mi-am asumat de ieri votul meu pentru Florin, deoarece așa cum am anunțat și public, este nevoie de un parteneriat solid cu Președintele României și de o guvernare stabilă în situația complicată în care ne aflăm acum, de criză economică și sanitară. În altă ordine de idei, sunt coleg în Senat cu domnul Prim-Ministru de cinci ani de zile, iar în Guvernul PNL din 2019-2020, am lucrat excelent cu ministrul de Finanțe Florin Cîțu, un economist de excepție. Felicit ambii competitori de astăzi și îi urez mult succes noului Președinte al Partidului Național Liberal!”, a comentat Marcel Vela pentru expressdebanat.ro.