spot_img
16.2 C
București
luni, septembrie 26, 2022
AcasăCaraș SeverinȘeful liberal al CJ Caraș Severin după Congresul PNL: Privesc cu îngrijorare

Șeful liberal al CJ Caraș Severin după Congresul PNL: Privesc cu îngrijorare

-

Astăzi am votat cu dl Orban. Rezultatul a arata că echipa acestuia a fost necâștigătoare. Sunt împăcat in privinta alegerii mele dar privesc cu îngrijorare la ce va urma. Consider că trei lucruri sunt importante si obligatorii si anume : Amnistie totală intre toate grupările din PNL,refacerea de urgență a alianței de guvernare cu USR-PLUS si implicit renunțarea la orice intelegere cu PSD și în final concentrarea energiei tuturor membrilor partidului de guvernare pentru rezolvarea urgenta a problemelor cu care astăzi ne confruntăm, afirmă președintele liberal al CJ Caraș Severin, Romeo Dunca.

- Reclama -

Așadar in acest scop urez noului castigator dl Florin Câțu putere de lucru in această direcție si înțelepciunea de a găsi soluții pentru a stinge toate,, incendiile din partid „in armonie cu comportamentul si rezolvarile asteptate de cei care ne-au ales, mai spune Dunca.

Șeful PNL Caraș Severin, Marcel Vela, a votat cu Florin Cîțu. „Mi-am asumat de ieri votul meu pentru Florin, deoarece așa cum am anunțat și public, este nevoie de un parteneriat solid cu Președintele României și de o guvernare stabilă în situația complicată în care ne aflăm acum, de criză economică și sanitară. În altă ordine de idei, sunt coleg în Senat cu domnul Prim-Ministru de cinci ani de zile, iar în Guvernul PNL din 2019-2020, am lucrat excelent cu ministrul de Finanțe Florin Cîțu, un economist de excepție. Felicit ambii competitori de astăzi și îi urez mult succes noului Președinte al Partidului Național Liberal!”, a comentat Marcel Vela pentru expressdebanat.ro.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...