8 C
București
luni, noiembrie 29, 2021
AcasăALEGERI 2020Șeful liberal al CJ Caraș Severin, dezlănțuit: Aproape toți cei importanți din...

Șeful liberal al CJ Caraș Severin, dezlănțuit: Aproape toți cei importanți din echipa câștigătoare ne creează emoții

-

„Cu câteva luni în urmă nu exista niciun membru important din PNL care să nu critice o eventuală colaborare, de orice fel, cu PSD. Astăzi, aproape toți cei importanți din echipa câștigătoare ne creează emoții. Nouă, celor consecvenți în convingerea că noul guvern nu trebuie să depindă de acest partid.”, a declarat președintele liberal al CJ Caraș Severin Romeo Dunca.

Liberalul din fruntea CJ Caraș-Severin insistă pe varianta cooptării USR în viitorul Guvern Ciucă și îl asigură pe fostul premier Cîțu că nu va rămâne pe drumuri. „Ar duce la încheierea acestei penibile crize. Locul la șefia Camerei Deputaților e liber. L-ar putea ocupa cineva din USR, motiv pentru care cred că s-ar regăsi înțelegere pentru ca Fondurile Europene și Dezvoltarea sau Justiția, în locul lor, să revină la PNL. Cu siguranță s-ar găsi și pentru domnul Cîțu o soluție. Propunerea noului guvern ar fi votată și de USR, și de UDMR și ne-am apuca de lucru. Sunt atâtea de făcut.”, a mai spus Dunca conform Express de Banat.

- Advertisment -
[td_block_1 custom_title="Must Read" limit="4" f_header_font_transform="uppercase" ajax_pagination="next_prev" category_id="" sort="" category_ids="10,9" offset="2"]