spot_img
23.3 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăALEGERI 2020Șeful GDS ”stupefiat” de ce se întâmplă în USR-PLUS

Șeful GDS ”stupefiat” de ce se întâmplă în USR-PLUS

-

În atenția conducerii partidului USR-PLUSÎn calitate de membru fondator al Grupului pentru Dialog Social (în 1990), al cărui președinte am devenit (din 2019), dar și în aceea de vechi votant al USR, doresc să susțin din toată inima candidatura d-lui profesor Vlad Alexandrescu, și domnia sa vechi membru GDS, pentru obținerea unui nou mandat în Senatul României.Mărturisesc că am fost stupefiat în momentul cînd am aflat din presă că d-l Alexandrescu, doritor să obțină un loc eligibil din partea USR-PLUS pentru alegerile generale din acest an, ar fi în situația să fie radiat de pe liste, a scris pe facebook președintele GDS, Andrei Cornea.

- Reclama -

Cum e posibil, mi-am zis, ca unuia dintre cei mai activi parlamentari USR din legislatura care se încheie conducerea partidului să-i refuze posibilitatea reînnoirii mandatului? Într-adevăr, fie și numai pentru că, lucrând cu o echipă întreagă, a alcătuit impresionantul raport Copiii lui Irod (publicat apoi de Editura Humanitas), privitor la soarta injustă și tragică adesea a copiilor instituționalizați, d-l Alexandrescu ar merita să primească un asemenea loc pe liste, încît reînnoirea mandatului să fie sigură. Și – să fiu bine înțeles – aceasta nu în chip de „răsplată” pentru senator, ci în beneficiul copiilor instituționalizați, deoarece, așa cum promite, d-l senator Alexandrescu se va ocupa în continuare de problemele lor. Și nu există motiv să nu-l credem, mai afiirmă Cornea.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...