spot_img
15.1 C
București
luni, februarie 26, 2024
AcasăExterneŞeful FBI verificat după difuzarea informaţiilor despre ancheta Hillary Clinton

Şeful FBI verificat după difuzarea informaţiilor despre ancheta Hillary Clinton

-

Corpul de control al Departamentului american al Justiţiei a decis iniţierea unor verificări în cazul deciziei directorului FBI, James Comey, de a face publice informaţii, în campania electorală, despre investigaţia care viza utilizarea unui server de mail privat de către Hillary Clinton.

Inspectorul general al Departamentului Justiţiei „va verifica dacă au fost încălcate proceduri” în momentul în care James Comey a organizat o conferinţă de presă pentru a discuta despre ancheta în cazul lui Hillary Clinton şi a trimis scrisori Congresului, cu doar câteva zile înaintea scrutinului prezidenţial, în care anunţa că sunt noi date în investigaţia care viza activităţile candidatului democrat.

- Advertisement -

Hillary Clinton a atribuit înfrângerea în scrutinul prezidenţial deciziei directorului FBI, James Comey, de a relua o anchetă în cazul serverului de email privat şi atacurilor cibernetice coordonate de preşedintele Rusiei, Vladimir Putin.

La rândul său, Bill Clinton, fost preşedinte al SUA, a acuzat că James Comey este vinovat de înfrângerea electorală suferită de soţia sa, Hillary Clinton.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img